• Waditra Virtual : Kaulinan Barudak

    kaulinan barudak simulasi waditra
    Ku cara mencet tombol dina keyboard komputer, bakal ngahasilkeun sora da..mi..na..ti..la.. jeung saterusna...

    Sanajan ukur kaulinan game flash basajan, tapi titiron sora waditra dina laras pelog ieu dipiharep bisa mangpaat pikeun barudak nu munggaran diajar titi laras. Ieu teh media pembelajaran seni suara teh pikeun ngawanohkeun nada-nada pentatonis.

    Paenkeun:
    Undeur:

    alpukahna dropbox | box

    ngabagikeun + nyerat komentar = Cinta Sunda Tambihan komentar

    Plugin sosial Blogger

    Hapunten saupami henteu sadaya pairan, pameredih, atanapi patarosan tiasa diwaler.

  • Bagea

    Neng neleng nengkung...
    Anjeun teh henteu kasarung, oge lain sasab, tapi anjeun aya di dieu. Tempat kuring diajar micinta.
    Poma ulah kaduhung atawa asa kapahung da kuring narah nalikung.
    Sanes bade adigung, namung kersaning Hyang Agung, anjeun aya di Sarwasunda...


    Sunda teh..... ismeu
    ... idiologi dina ngimpi jeung hudangna anjeun,
    parasit basa, virus dina sastra
    renghap jeung ketug jajantungna budaya

    Mun anjeun bener-bener resep ka Sunda. Hayu..!! Tepakeun.., Hirupkeun..


    Nepangkeun, pun sukma, jalma biasa
    sukma
  • Koncara | trending post

  • kandaga

  • Tatalepa

    mangg ketik anu dipilari...
    ngalanggan eusi haratis
    Kanggo nampi wartos (kiwarian,update) ti Sarwa Sunda, mangga...
    sarwa sunda sadunya
    Gaduh info sanes nu patali sareng jejer blog ieu? Mangga kintun ka
  • patarema